Vad är Sömnskolan?

Superenkelt och kraftfullt verktyg för att hjälpa elever till hållbar livsstil

Den här kursen kommer göra skillnad för både elever, föräldrar, elevhälsans personal, lärarna och måluppfyllelsen. I och med vårt unika koncept kommer kursen att göra delar av jobbet åt dig.

Du navigerar dig enkelt genom ämnen som sömn, stress, skärmar mm och hjälper eleverna till en hållbar livsstil. Med hjälp av filmer där jag pratar direkt till eleverna är jag med dig hela vägen i klassrummet. Mejla [email protected] idag så kan ni vara igång redan i morgon med er första Sömnskola.


Din handledare


Anna Nygren
Anna Nygren

Att jobba med elevers livsstil och ge dem verktyg för att må så bra som möjligt, både fysiskt och psykiskt, och för att det ska gå så bra för dem som möjligt i skolan är så inspirerande. Sedan tidigt 2000-tal har det varit drivkraften bakom allt jag gjort, både som lärare och inom Ung Livsstil.Sömnskolan har funnits i många år men i analog form. Eftersom efterfrågan på kursen varit stor och många vill ha del av den tog vi beslutet att göra den till en online-kurs. Det innebär att fler kan använda vårt unika koncept där vi hjälps åt med det förebyggande och hälsofrämjande arbetet.

Läs mer om oss och vårt arbete på www.unglivsstil.se


Vanliga frågor


Vem är målgruppen för Sömnskolan?
Den primära målgruppen är elevhälsans personal som önskar ett verktyg för att jobba konkret med elevers livsstil. Sömnskolan kan även ledas av lärare, coacher etc på skolan. Personal inom t ex BUP, habiliteringen, Socialtjänsten mm kan ha också ha stor nytta av Sömnskola för elever.
Vilka förkunskaper krävs för att hålla Sömnskola för elever?
Inga förkunskaper krävs då mycket av jobbet består av förinspelade filmer där fakta, uppgifter mm förmedlas. Man behöver endast vara van att leda samtal med eleverna.
Har man tillgång till support under prenumerationstiden?
Ja, jag finns till hands genom hela kursen via mejl, telefon och webb. Vi kommer även att starta en FB-grupp för ledare av Sömnskola för elever. Där kan man byta erfarenheter samt tipsa och hjälpa varandra. Där kommer jag att också att vara med.
Hur får vi tillgång till Sömnskolan?
Ni mejlar [email protected] eller ringer oss på 0708-208 999 och gör er beställning. Vi skickar ut en faktura för en prenumeration på ett år.
Kan man avbryta prenumerationen?
Om ni inte önskar fortsätta prenumerationen är det bara att avsluta den i samband med att den löper ut.

Kom igång direkt!